Denizbank Traktör Kredisi Yeni Kampanyasıyla Duyuruldu!

Denizbank Traktör Kredisi Yeni Kampanyasıyla Duyuruldu!

27 Kasım 2019 2 Yazar: Nilgün Ciğerci

Denizbank tarım bankacılığı alanında yaptığı atılımın neticesinde çiftçilerin sıkça başvurduğu bir banka olmayı başardı. Denizbank tarım bankacılığı sektöründeki yatırımı her geçen gün artırırken, tarım kredileri kampanyalarını da çeşitlendirmeye devam ediyor. Yıllardır traktör kredisi veren banka, bu kez traktör kredisinde yeni bir kampanya duyurdu. Denizbank traktör kredisi yeni kampanyası kapsamında çiftçiler avantajlı faiz oranı ile traktör sahibi olabilecekler.

Denizbank Türk Traktör Finans Projesi

Denizbank traktör kredi yeni kampanyası dahilinde bayiden kredi kullanma dönemini cazip faiz oranları ile başlattığını duyurdu. Case IH ve çiftçilerin yoğunlukla tercih ettiği New Holland marka traktörler Türk Traktör Finans Projesi kapsamında Denizbank tarafından Türk Traktör Bayilerinde direkt olarak kredilendirilebilecek. Denizbank tarım kartı Denizbank çiftçi kart hakkında da buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Dilediği New Holland ya da  Case IH marka traktörden birini Türk Traktör Bayisinde beğenen çiftçi, bahse konu traktörü satın almak için ihtiyaç duyduğu krediyi Denizbank Şubesi’ne hiç gitmeden anında Türk Traktör Bayisinde cazip faiz oranı ile kullanabilecek.

Denizbank 2.El Traktör Kredisi Veriyor Mu?

Denizbank hem Türk Traktör Finans Projesi kapsamında, hem de dışarıdan alım yapılacak olan 2.el traktörler için de traktör kredisi imkanı sunmaktadır. Denizbank traktör kredi kampanyasında sıfır kilometre traktörler için faiz oranı daha cazip iken, 2.el traktörler için kullanılan traktör kredisinin faiz oranı bir miktar daha yükselmektedir.

Denizbank traktör kredi kampanyası haricinde de çiftçilere traktör kredisi sağlamaktadır. 60 aya varan vade ile sunulan traktör kredisinden 2.el traktör alacak vatandaşlar da yararlanabilmektedir. Krediye konu 2.el traktörün kasko bedelinin yüzde 75’ine kadar olan meblağ Denizbank 2.el traktör kredi olarak kullanılabilmektedir. Kredi geri ödemeleri uzun vadede küçük taksitler halinde bankaya yapılabilmektedir.