Burgan Bank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

Burgan Bank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

5 Ocak 2020 0 Yazar: Nilgün Ciğerci

Ülkemiz bankacılık sektörünün nispeten yeni aktörlerinden olan Burgan Bank kısa sürede büyük bir atılım ile sektörün önemli paydaşlarından biri olma yolunda ilerlemiştir. Burgan Bank klasik bankacılık hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlara ve müşterilerine yenilikçi bankacılık hizmetleri de sunmaktadır. Burgan Bank kiralık kasa hizmeti de bankanın ürünlerinden birisidir. Burgan Bank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları hakkında haberimizde detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Burgan Bank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

Burgan Bank kiralık kasa hizmeti sayesinde değerli eşyalarını muhafaza ederken risk oluşmasını istemeyen vatandaşlar, bu değerli varlıklarını güvence altına alabilirler. Burgan Bank Kiralık kasa hizmeti edinebilmek için gereken belgeler şunlardır. Nüfus cüzdanı, 1 adet vesikalık fotoğraf, yerleşim yeri (İkametgah) Belgesi yahut 3 aydan eski olmamak kaydı ile abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin fatura (su, elektrik vb.)

Burgan Bank Kiralık Kasa Fiyatları

Burgan Bank kiralık kasa hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar 3 farklı kiralık kasa boyutundan herhangi birini tercih edebileceklerdir. Bunlar Burgan Bank küçük boy kiralık kasa, Burgan Bank orta boy kiralık kasa ve Burgan Bank büyük boy kiralık kasadır. Burgan Bank kiralık kasa ücretleri 2 farklı kalem altında tahsil edilmekte olup, kiralık kasanın boyutuna göre değişmektedir.

Burgan Bank kiralık kasa hizmeti için müşterilerden kira bedelinin yanı sıra; kasa açılışında bir de kira bedeli kadar depozito ücreti talep etmektedir. Müşteriden 1 defaya mahsus olmak üzere ve peşin olarak tahsil edilen bu depozito ücreti, kiralık kasa kapatılması sırasında kiralık kasada ve kasa anahtarlarında herhangi bir eksiklik yahut hasar yok ise müşteriye aynen iade edilmektedir. Burgan Bank kiralık kasa ücreti, kiralık kasanın ebadına göre farklılık göstermekte olup aşağıdaki gibidir.

  • Burgan Bank küçük boy kiralık kasa kira bedeli 300 TL + 300 TL depozito ücreti
  • Burgan Bank orta boy kiralık kasa kira bedeli 375 TL + 375 TL depozito ücreti
  • Burgan Bank büyük boy kiralık kasa kira bedeli 450 TL + 450 TL depozito ücreti

Burgan Bank’ın kiralık kasa hizmeti için belirlediği ücretleri (kira bedeli + depozito) değiştirme hakkı saklıdır. Güncel tutarlar yukarıdaki gibi olup; bu ücretler kiralık kasa açılışı esnasında banka görevlileri tarafından müşterilere bildirilmektedir.

Burgan Bank’ın aylık kiralık kasa, 3 aylık kiralık kasa ya da 6 aylık kiralık kasa hizmeti ise bulunmamaktadır. Bankaların kapalı olduğu gün ve saatlerde dahi açık olan İş Bankası Robot Kiralık Kasa hizmetine ise buradan göz atabilirsiniz.