QNB Finansbank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

QNB Finansbank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

4 Ocak 2020 0 Yazar: Nilgün Ciğerci

QNB Finansbank güçlü sermaye yapısı ile dünyanın en büyük bankaları arasında yer alıyor. Ortadoğu’nun lider bankalarından birisi olan QNB Finansbank, ülkemizde sunduğu bankacılık hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. QNB Finansbank kiralık kasa hizmeti ile de bu kapsamda dikkat çekiyor. Banka, müşterilerinin maddi ya da manevi kıymetli eşyalarını saklayabilmeleri için kiralık kasa hizmetini uygun fiyatlardan sunuyor. QNB Finansbank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları yazımızda detaylı bilgi bulabilirsiniz.

QNB Finansbank Kiralık Kasa Ücretleri ve Boyutları

QNB Finansbank kiralık kasa boyutları 3 farklı seçenek ile müşterilere sunulmaktadır. Bunlar büyük boy kiralık kasa, orta boy kiralık kasa ve küçük boy kiralık kasadır. QNB Finansbank kiralık kasa ücretleri de kiralık kasanın ebadına göre farklılık göstermektedir. QNB Finansbank kiralık kasa depozitosu da yine kiralık kasa boyutu ile orantılı olarak alınmaktadır. QNB Finansbank Küçük Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar, QNB Finansbank Orta Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar, QNB Finansbank Büyük Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar ve QNB Finansbank Aylık Kiralık Kasa Var Mı gibi soruların cevapları aşağıda tasnif edilerek cevaplandırılmıştır. QNB Finansbank kimin, QNB Finansbank ortaklık yapısı nasıl, buradan göz atabilirsiniz.

QNB Finansbank Küçük Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar?

Yıllık QNB Finansbank küçük boy kiralık kasa ücreti 420 Türk Lirası’dır. Yıllık QNB Finansbank küçük boy kiralık kasa depozitosu 400 Türk Lirası’dır. Kiralık kasa yıllık kirası QNB Finansbank çalışanlarına yüzde 50 oranında indirimli olarak uygulanırken (210 TL), kiralık kasa depozitosu ise müşteriler ile aynı seviyededir. Depozito ücreti kiralık kasa kapanışı esnasında kiralık kasada ya da anahtarlarında herhangi bir zarar ya da eksiklik bulunmadığı takdirde müşteriye iade edilmektedir.

QNB Finansbank Orta Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar?

Yıllık QNB Finansbank orta boy kiralık kasa ücreti 495 Türk Lirası’dır. Yıllık QNB Finansbank orta boy kiralık kasa depozitosu 450 Türk Lirası’dır. Kiralık kasa yıllık kirası QNB Finansbank çalışanlarına yüzde 50 oranında indirimli olarak uygulanırken (247,5 TL), kiralık kasa depozitosu ise müşteriler ile aynı seviyededir. Depozito ücreti kiralık kasa kapanışı esnasında kiralık kasada ya da anahtarlarında herhangi bir zarar ya da eksiklik bulunmadığı takdirde müşteriye iade edilmektedir.

QNB Finansbank Büyük Boy Kiralık Kasa Ücreti Ne Kadar?

Yıllık QNB Finansbank büyük boy kiralık kasa ücreti 630 Türk Lirası’dır. Yıllık QNB Finansbank büyük boy kiralık kasa depozitosu 500 Türk Lirası’dır. Kiralık kasa yıllık kirası QNB Finansbank çalışanlarına yüzde 50 oranında indirimli olarak uygulanırken (315 TL), kiralık kasa depozitosu ise müşteriler ile aynı seviyededir. Depozito ücreti kiralık kasa kapanışı esnasında kiralık kasada ya da anahtarlarında herhangi bir zarar ya da eksiklik bulunmadığı takdirde müşteriye iade edilmektedir.

QNB Finansbank Aylık Kiralık Kasa Var Mı?

QNB Finansbank kiralık kasa hizmetini sadece yıllık olarak vermektedir. QNB Finansbank kiralık kasa aylık, 3 aylık ya da 6 aylık olarak kiralanamamaktadır.

QNB Finansbank kimin, QNB Finansbank ortaklık yapısı nasıl, buradan göz atabilirsiniz.