ING ATM Masrafları 2020 ING Ortak ATM Masrafları

ING ATM Masrafları 2020 ING Ortak ATM Masrafları

12 Ocak 2020 0 Yazar: Emine Zaman

ING Bank Hollanda merkezli olarak global çapta faaliyet gösteren çok önemli bir banka. ING Bank uzun yıllardır ülkemizde de bankacılık hizmeti vermekte. Gerek ING Bank şubeleri ve gerekse ING Bank ATM’leri hem ING Bank müşterilerine hem de ING Bank müşterisi olmayan vatandaşlara hizmet vermektedir. ING Bank bu hizmetler karşılığında vatandaşlara çeşitli masraflar da yansıtmaktadır. ING ATM masrafları 2020 ING ortak ATM masrafları hakkında detaylı bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.

ING ATM Masrafları 2020 ING Ortak ATM Masrafları

ING ATM Masrafları ile ilgili olarak yazımızda; ING Ortak ATM’lerinden Nakit Çekim Masrafı, ING Ortak ATM’lerinden Bakiye Sorma, ING Ortak ATM’lerinden Para Yatırma, ING ATM kartı ile Günlük Limit Üstü Para Çekme Masrafı, ING ATM Turist Kart ile Para Çekme Masrafı (DCC), ING ATM’den Hesaba Para Yatırma Masrafı veya ING ATM’den IBAN’a Kartsız Para Yatırma Masrafı! ING kimin ING ortaklık yapısı nasıl yazımıza da buradan göz atabilirsiniz.

ING ATM Diğer Banka ATM’lerinden Nakit Çekim Masrafı

ING Ortak ATM’lerinden para çekme masrafı; çekilen tutar üzerinden %1,15 + 1,04 TL olarak uygulanmaktadır ve BSMV dahildir.

ING ATM Diğer Banka ATM’lerinden Bakiye Sorma

ING Ortak ATM’lerinden bakiye sorma masrafı BSMV dahil 0,27 TL olarak uygulanmaktadır.

ING ATM Diğer Banka ATM’lerinden Para Yatırma

ING Ortak ATM’lerinden para yatırma masrafı; yatırılan tutar üzerinden %1,15 + 1,04 TL olarak uygulanmaktadır ve BSMV dahildir.

ING ATM kartı ile Günlük Limit Üstü Para Çekme Masrafı

ING ATM kartı ile günlük limit üstü para çekme masrafı 5 TL’dir ve BSMV dahildir.

ING ATM Turist Kart ile Para Çekme Masrafı (DCC)

ING ATM Turist Kart ile para çekme masrafı; çekilen tutar üzerinden yüzde 7’dir ve BSMV dahildir.

ING ATM’den Hesaba Para Yatırma Masrafı – ING ATM’den IBAN’a Kartsız Para Yatırma Masrafı!

Kişinin kendi hesabına ING ATM’den para yatırma masrafı veya ING ATM’den IBAN’a kartsız para yatırma masrafı yoktur. Başkasının hesabına ING ATM’den para yatırma masrafı veya ING ATM’den IBAN’a kartsız para yatırma masrafı 10 TL’dir ve BSMV dahildir.

ING Bank kimin ING ortaklık yapısı nasıl yazımıza da buradan göz atabilirsiniz.