Halkbank Ev Karşılığı İhtiyaç Kredisi Halk Bankası İpotekli Kredi

Halkbank Ev Karşılığı İhtiyaç Kredisi Halk Bankası İpotekli Kredi

4 Mayıs 2020 0 Yazar: Emine Zaman

Müşterilerin ihtiyaçlarına göre kredi ürünleri hazırlayan Halkbank, yüksek tutarlardaki finansman ihtiyaçlarına yönelik ipotekli tüketici kredisi hizmeti sunmaktadır. Halkbank Ev Karşılığı İhtiyaç Kredisi Halk Bankası İpotekli Kredi ürünü ile müşterinin sahip olduğu konutu ipotek ederek, kredi kullandırmaktadır. Halkbank bireysel destek kredisi adı ile bilinen bu finansman ürününün özelliklerini haberimizin detayında bulabilirsiniz.

Halkbank Ev Karşılığı İhtiyaç Kredisi Halk Bankası İpotekli Kredi Faiz Oranı

Halkbank bireysel destek kredisi dahilinde aylık % 0,99 faiz oranı uygulamaktadır. Aylık % 0,99 faiz oranı ile kullanılan kredi geri ödemeleri 60 aya kadar olan vadelerde yapılabilmektedir. Halkbank teminatlı ihtiyaç kredisi kapsamında maksimum vade 60 ay olarak belirlenmiştir. Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi, konut teminatı ile kullandırılan ve Mortgage Yasası’na uyan bir kredi ürünüdür.

Halkbank Ev Karşılığı İhtiyaç Kredisi Koşulları

  • Halkbank bireysel destek kredisi kapsamında finansman sağlamak için teminat gösterilen konut kredi kullanan şahsa ait olmalıdır. Yani konut üzerine birinci dereceden teminat alınmaktadır.
  • Halkbank ipotek karşılığı tüketici kredisi uyarınca teminat gösterilen konutun ekspertiz değerinin % 80’ine kadar kredi kullanılabilmektedir. Kredi limiti maksimum konut değerinin % 80’i kadardır.

Halkbank ipotekli tüketici kredisi dahilinde azami vade 60 ay olarak belirlenmiştir. Halkbank teminatlı kredi uyarınca kredi tahsis ücreti tahsis etmekte ve hayat sigortası yapılmasını talep etmektedir. Kredi tahsis bedeli kullanılan finansman tutarının binde 5’i kadardır.

Halk Bankası Ev Karşılığı Kredi Hesaplama

  • Halkbank ev karşılığı ihtiyaç kredisi kullanılan kredi tutarı: 100.000 TL
  • Halkbank ev karşılığı kredi aylık faiz oranı: % 0,99
  • Halkbank konut karşılığı ihtiyaç kredisi vade süresi: 60 ay
  • Halk Bankası ev karşılığında kredi tahsis bedeli: 500 TL
  • Halkbank ev karşılığı ihtiyaç kredisi aylık taksit miktarı: 2.309,61 TL
  • Halkbank ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi toplam ödenecek olan meblağ: 139.662,16 TL
  • Halkbank konut karşılığı ihtiyaç kredisi ekspertiz bedeli: 650 TL
  • Halkbank gayrimenkul karşılığı ihtiyaç kredisi ipotek tesis bedeli: 155,76 TL
  • Halkbank ev karşılığı ihtiyaç kredisi hayat sigortası bedeli: 211,52 TL

Hayat sigortası poliçe bedeli müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullandığı kredi miktarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Örnekteki miktar, bu krediyi kullanan müşterinin 35 yaşında ve erkek olduğu varsayıldığında ortaya çıkan 1 yıllık sigorta bedelidir. Halkbank Konut Karşılığı İhtiyaç Kredisi Halk Bankası İpotekli Kredi haberi akabinde; Diğer ihtiyaç kredisi seçeneklerine buradan göz atabilirsiniz.