GIBIRNet Yeni Nesil Türkiye’nin İnterneti

GIBIRNet Yeni Nesil Türkiye’nin İnterneti

13 Nisan 2021 0 Yazar: Suat Bulut

90’lı yıllardan bu yana hayatımıza giren, insan hayatındaki yerini ve etkisini giderek artıran internetin Türkiye’de yeni bir aktörü var. 2019 yılında faaliyetlerine başlayan GIBIRNet yeni nesil Türkiye’nin interneti olma iddiasıyla yola çıkmış durumda. Aradan geçen zamanda hızla büyüyen ve müşteri kitlesini de her geçen gün genişleten GIBIRNet; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından verilen İnternet Servis Sağlayıcılığı yetki belgesine sahip firmalar arasında yer almaktadır.

GIBIRNet Kimin?

GIBIRNET İletişim Hizmetleri Limited Şirketi Konya merkezli olarak faaliyet göstermektedir. 2019 yılından bu yana yerleşik operatör ile yapmış olduğu ortak alt yapı kullanım sözleşmesi kapsamında yurt çapında internet Servis Sağlayıcı ve Alt yapı hizmeti vermekte olan firma tamamen yerli imkanlarla kurulmuştur. Firmanın CEO’su Halim Ak vizyoner kimliği ile sanal alemde GIBIRNet’in adından söz ettiren bir firma olması için önemli atılımlar gerçekleştirmekte. Bu durum pek çok ulusal ve yerel medyada haber konusu olurken; GIBIRNet ile Genç Girişim arasında imzalanan stratejik iş birliği anlaşması da bu yönde atılmış adımlar arasında yer almıştır.

GIBIRNet Güvenilir Mi?

Tüm internet trafiğini güvenli bir şekilde gerçekleştiren şirketin verilerin güvenliği noktasında aldığı önlemler de Bilgi Teknolojileri ve İletişim Başkanlığı tarafından rutin olarak denetlenmektedir. Gıbırnet İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 0395 0946 7160 0011 Mersis Numarası ile faaliyetlerini tamamen yasal ve güvenilir şekilde sürdürmektedir. Firma, güvenliğe ve hıza sadece yerelde değil, yatırımlarını uluslararası seviyede yaparak globalde de önem göstermektedir. Bu kapsamda peering kaydı bulunan önemli internet sağlayıcılar arasında bulunmaktadır.

GIBIRNet Hızı Nasıl? Statik IP Var Mı?

Pek çok firmadan daha hızlı internet sağlayan Gıbırnet; bireysel aboneliklerde 100 Mbps’e kadar, kurumsal aboneliklerde ise ihtiyaçlar dahilinde talep edilene göre tarifeler oluşturabilmektedir. Klasik olarak müşterilerine dinamik IP tanımlayan şirket, talep halinde statik IP hizmeti de vermektedir.

GIBIRNet Fiyatları Nasıl, Pahalı Mı?

Gıbırnet kaliteli, güvenli ve hızlı internet sunmasının yanı sıra ücretlerini de diğer internet sağlayıcılarına nazaran çok daha makul tutmaktadır. Farklı piyasa aktörlerindeki internet fiyatları dikkate alındığında GIBIRNet en ucuz internet sağlayıcıları arasında yer almaktadır demek yanlış olmaz.

GIBIRNet Müşteri Hizmetleri Nasıl? GIBIRNet İletişimi İyi Mi?

Gıbırnet resmi internet sitesi olan  https://gibir.net.tr/ üzerinden 7/24 canlı müşteri hizmetleri desteği sunmaktadır. Ayrıca +90 850 550 0332 numaralı telefondan ya da [email protected] mail adresinden firma ile 7 gün 24 saat iletişime geçilebilmektedir.