QNB Finansbank Bahar Kredisi 1,16 Faiz Oranı İle Sunuldu

QNB Finansbank Bahar Kredisi 1,16 Faiz Oranı İle Sunuldu

6 Nisan 2017 0 Yazar: Emine Zaman

QNB Finansbank yaz öncesinde artan ihtiyaçlarınız için Bahar Kredisi veriyor. Bahar Kredinizi QNB Finansbank’tan kullanabilir, ihtiyaçlarınız için finansman sağlayabilirsiniz. Banka bahse konu ihtiyaç kredisi ürünü dahilinde kredi geri ödemelerini 3 ay erteleme ile yapma imkanı sunmaktadır.

Bahar Kredisi kapsamında banka 3 bin TL’ye kadar finansman sağlamaktadır. 3 bin TL’ye kadar sağlanan likidite geri ödemeleri 12 ay vadeye kadar yapılabilmektedir. Söz konusu tüketici kredisi kampanyası uyarınca azami vade 12 ay olarak belirlenmiştir. Bahar Kredisi kapsamında müşteri talep ederse kredi geri ödemelerine 3 ay erteleme ile başlayabilmektedir. 3 ay öteleme dahil maksimum vade 12 aydır.

Bahar Kredisi Kampanyası Hesaplama Örneği

QNB Finansbank kredi tahsis koşulu olarak müşteriden hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Hayat sigortası başka bir sigorta şirketinde yaptırılıp, daini mürtein QNB Finansbank olacak şekilde bankaya ibraz edilebilmektedir. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi uyarınca kredi tahsis ücreti talep etmektedir.

QNB Finansbank Bahar Kredisi ürünü koşullarından faydalanarak 3 bin TL finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,16 faiz oranından faydalanacaktır. 12 ay vade ile kredi geri ödemelerini gerçekleştirmek isteyen müşterinin aylık taksitleri 273 TL olacaktır. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19,2288’dir. Ortalama sigorta prim tutarı 39 TL civarında olacaktır. BSMV dahil olmak üzere banka 15,75 TL kredi tahsis komisyonu tahsil edecektir. Müşteri 3 bin TL’yi 12 ay vade ve 3 ay erteleme ile ödemek istediği taktirde 281 TL’lik taksitler ödeyecektir. Bu durumda kredinin yıllık maliyeti yüzde 18,8457 olacaktır. Diğer bahar kredisi seçenekleri için buraya göz atabilirsiniz.

Bahar kredisinin seçeneklerinden faydalanmak istemeyen ve bankaların diğer kredi seçeneklerini görmek isteyen vatandaşlar da bankaların diğer ihtiyaç kredileri, tüketici kredilerinden faydalanabilirler. Aynı şekilde faizsiz bankacılık hizmeti veren katılım bankalarının da bu konuda ihtiyaç finansmanları ve tüketici finansmanları bulunmaktadır. Size en uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri için burayı ziyaret edebilirsiniz.