QINVEST LLC Kimin QINVEST Portföy Ne İş Yapar?

QINVEST LLC Kimin QINVEST Portföy Ne İş Yapar?

16 Kasım 2020 0 Yazar: Şerife Uslu

QINVEST, Katar’ın önde gelen yatırım grubudur.  Doha, Katar merkezli olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Orta Doğu, Afrika ve Avrupa’daki operasyonları ile dünyanın en önde gelen İslami finansman kurumlarından biridir. QINVEST LLC Türkiye’de temsilcilik ile faaliyet göstermektedir. Qinvest Portföy de Qinvest LLC’nin iştirak kuruluşudur ve fiziki olarak İstanbul’da bulunan aynı adreste hizmet vermektedir. Qinvest LLC kimin Qinvest Portföy ne iş yapar detaylandıralım…

QINVEST LLC Kimin QINVEST Portföy Ne İş Yapar?

QINVEST, müşteri odaklı yaklaşımının temelini oluşturan en yüksek yönetişim ve şeffaflık standartlarıyla birinci sınıf yatırım ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Grubun önceliği; müşterileri ve hissedarları için yüksek değerli öneriler, dikkate alınan çözümler ve somut sonuçlar sunmaktır.

QINVEST, Nisan 2007’de Katar Finans Merkezi Kurumu tarafından lisanslanmıştır ve Katar Finans Merkezi Düzenleme Kurumu tarafından yetkilendirilmiştir. QINVEST’in hissedarları arasında Qatar Islamic Bank ve diğer kurumsal yatırımcıların yanı sıra yüksek sermayeli şahıslar bulunmaktadır. Grup, 1 milyar ABD Doları kayıtlı sermayeye ve 607.965.047 ABD Doları ödenmiş sermayeye sahiptir.

QINVEST’in üç iş kolu, Gayrimenkul, Kredi ve Öz Sermaye Yatırımlarına odaklanan Yatırım Bankacılığı, Varlık Yönetimi ve ana yatırımlardır. tümü özel bir Müşteri Kapsamı ve Dağıtım ekibi tarafından desteklenir. İslami ürünleri yapılandırmada rakipsiz uzmanlığa sahiptir ve müşterilerine hızlı ve rekabetçi bir şekilde İslam’a uygun çözümler sunmayı amaçlamaktadır.

Grubun Doha ve İstanbul’da ofisleri ile Hindistan ve Birleşik Krallık’ta (İngiltere) iştirakleri bulunmaktadır. Yatırım uzmanlarından oluşan ekibi, MENA bölgesindeki en büyük ekiptir. Geniş uluslararası deneyim, derin bölgesel bilgi ve Katar’daki benzersiz ilişkilerin bileşimi ile müşterilerine mükemmel hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Bu erişim ve beceri yelpazesi; grubu Katar, bölge ve küresel pazarlar arasında, Katar’ın uluslararası yatırım planlarında kilit bir kurum haline getirmektedir.

QINVEST Portföy Yönetimi A.Ş. Türkiye Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yetkilendirilmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun düzenlemelerine tabii bir portföy yönetim şirketidir. QINVEST LLC Türkiye temsilciliği ve Qinvest Portföy Türkiye iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:

  • QINVEST LLC TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ ADRESİ: BUYUKDERE CAD. NO. 127 ASTORIA RESIDENCE A BLOK D: 1901 ESENTEPE / İSTANBUL
  • QINVEST LLC TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ TELEFONU: (212) 215 20 66
  • QINVEST LLC TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ FAKS: (212)215 20 63
  • QINVEST LLC TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ EFT KODU: 940
  • QINVEST Portföy Resmi Web Sitesi: https://www.qinvestportfoy.com