Aktif Bank Passolig Kart Başvuru, Yenileme ve Çeşitleri

Aktif Bank Passolig Kart Başvuru, Yenileme ve Çeşitleri

5 Mayıs 2020 0 Yazar: Emine Zaman

Spor ve eğlence dünyasının bir nevi anahtarı gibi görülüyor Aktif Bank Passolig Kartları. Aktif Bank Passolig Banka Kartı, Aktif Bank Passolig Kredi Kartı, Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart çeşitleri ile spor ve eğlence dünyasının kapılarını aralıyor sizler için. Aktif Bank Passolig kart başvuru, yenileme ve çeşitleri ile ilgili detaylı bilgiyi haberin devamında bulabilirsiniz.

Aktif Bank Passolig Kart Borç Ödeme!

Aktif Bank Passolig banka kartı ve Passolig Cüzdan Kart’a para yüklemek ve Aktif Bank Passolig kredi kartı borcu ödemek için Passo resmi internet sitesi, Aktif Bank internet şubesi, PTT şubeleru ve PTTmatikleri kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra Akbank ve Vakıfbank ATM’lerinden, N Kolay iş yerlerinden de para yüklemesi ve borç ödemesi gerçekleştirebilirsiniz.

Aktif Bank Passolig Kart Çeşitleri

Aktif Bank Passolig Banka Kartı

  • Aktif Bank Passolig Banka Kartı standart bir banka kartı özelliklerine sahip olmakla birlikte aynı zamanda bir stadyum giriş kartıdır.
  • Passolig Banka kartı ile stadyumlara girebilir, dilediğiniz karşılaşmayı izleyebilirsiniz.
  • Aktif Bank Passolig Banka Kartı ile para çekme ve yatırma, alışveriş yapma gibi standart banka kartı işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Kartınız aynı zamanda nakit yerine geçmektedir.
  • Aktif Bank Passolig Banka Kartı anlaşmalı illerde toplu taşıma araçlarında bilet olarak da kullanılabilmektedir.
  • Passolig Banka Kartı’nın yıllık e- bilet süresi uzatılarak maç bileti satın alma ve stadyumlara rahatlıkla girebilme hakkı devam ettirilebilir. Size uygun kredi kartı çeşitleri için buraya göz atabilirsiniz.

Aktif Bank Passolig Kredi Kartı

Aktif Bank Passolig Kredi Kartı ile güvenle alışveriş yapabilir aynı zamanda spor dünyasında bulunan ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Passolig kredi kartı ile stadyumlara girerek istediğiniz karşılaşmayı izleyebilir, maç bileti satın alabilirsiniz.

  • Aktif Bank Passolig kredi kartı ile yapacağınız harcamalarda hem siz hem de taraftarı olduğunuz takım kazanmaktadır.
  • Passolig kredi kartı dahilinde yıllık e-bilet süresini uzatarak, Passolig avantajlarından faydalanmaya, maç bileti almaya devam edebilirsiniz.
  • Aktif Bank Passolig Kredi Kartı anlaşmalı illerde toplu ulaşım araçlarında bilet olarak kullanılabilmektedir.

Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart

Aktif Bank Passolig Cüzdan Kart bir ön ödemeli karttır ve stadyum giriş kartı olarak kullanılır. Aktif Bank Passolig Cüzdan Kart bir ön ödemeli kart olduğundan kullanılmadan önce bakiye yüklemek gerekmektedir.

  • Passolig Cüzdan Kart stadyum giriş kartı olmanın yanı sıra alışverişlerinizde güvenle kullanabileceğiniz bir banka kartıdır.
  • Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart nakit yerine geçer ve siz harcadıkça taraftarı olduğunuz takım da kazanır.
  • Passolig Cüzdan Kart anlaşmalı illerde toplu taşımada da kullanılabilmektedir.
  • Bahse konu ön ödemeli kart ile maç bileti almak için önceden para yüklemeniz gerekmektedir.

Size uygun kredi kartı çeşitleri için buraya göz atabilirsiniz.

Aktif Bank Passolig Kart Başvuru, Yenileme

Aktif Bank Passolig kart başvurusu ve yenileme işlemleri Aktif Bank şubelerinden, Passolig ya da Aktifbank resmi internet sitesinden ve 0850 724 33 44 numaralı Passolig müşteri hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir.