Aktif Bank Ön Ödemeli Kart Başvurusu ve Çeşitleri

Aktif Bank Ön Ödemeli Kart Başvurusu ve Çeşitleri

3 Mayıs 2020 0 Yazar: Şerife Uslu

Aktif Bank kredi kartları ve banka kartlarının yanı sıra bir de Aktif Bank ön ödemeli kartlar bulunmaktadır. Aktif Bank’ın ön ödemeli kartları ile kartınıza önceden bakiye yükleyerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Aktif Bank ön ödemeli kart başvurusu çeşitleri ve haklarında detaylı bilgiyi yazının devamında bulabilirsiniz.

Aktif Bank ön ödemeli kart başvurusu için Aktif Bank internet sitesine tıklayabilirsiniz. Aktif Bank’ın ön ödemeli kart ürünü bir kredi kartı değildir. Yani kullanabilmek için önceden karta bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Aktif Bank ön ödemeli kartlara; PTT şubelerinden, PTTmatiklerden, Akbank ve Vakıfbank ATM’lerinden, Aktif Bank internet şubesinden, N Kolay iş yerleri ve işlem merkezlerinden, diğer hesaplarınızdan EFT yolu ile para yükleyebilirsiniz.

Aktif Bank Ön Ödemeli Kart Çeşitleri

Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kart

  • Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kart bir ön ödemeli karttır.
  • Aktif Bank N Kolay Cüzdan’a bakiye yükleyerek yurt içi ve yurt dışında bulunan Mastercard/ Visa logolu iş yerlerinin tümünde alışveriş yapabilirsiniz. N Kolay Cüzdan ile internet üzerinden de güvenli alışveriş yapılabilmektedir.
  • Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kartı N Kolay işlem merkezlerinde neredeyse kimliğiniz yerine geçmektedir. Elektrik, doğalgaz vb. fatura numaralarınızı N Kolay Cüzdan Kart’a tanımlatarak her seferinde fatura taşımak zorunda kalmazsınız. Fatura ödemesini rahatlıkla yapabilir, eski borç, yeni borç vb. gibi bilgileri Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kart ile öğrenebilirsiniz.
  • Aktif Bank N Kolay işlem merkezlerinde bir ödeme hesabı sahibi olarak fatura ödeme, para transferi vb. işlemleri talimat ile gerçekleştirebilirsiniz.
  • Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kart ile yurt içi ve yurt dışı tüm ATM’lerden para çekilebilmektedir.

Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart

Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart hesabınıza bağlı bir banka kartı değildir, kullanmadan önce para yüklemeniz gerekmektedir.

  • Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart ile stadyumlara rahatlıkla girebilmenin yanı sıra güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • Nakit para taşıma derdinden Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sayesinde kurtulmuş olursunuz.
  • Aktif Bank ön ödemeli kartlarından Passolig Cüzdan Kart anlaşmalı illerde ulaşım kartı olarak da kullanılabilmektedir.
  • PTTmatik ve PTT şubelerinden, Aktif Bank internet şubesinden, Passo resmi internet sitesinden, Akbank ve Vakıfbank ATM’lerinden, farklı hesaplarınızdan EFT yolu ile ve N Kolay iş yerlerinden Aktif Bank Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart’a para yüklenebilmektedir.

Aktif Bank N Kolay Ankara Kart

  • Aktif Bank N Kolay Ankara Kart para yükleyerek kullanılabilen ön ödemeli bir karttır.
  • N Kolay Ankara Kart’ı Ankara EGO’ya bağlı olan toplu taşıma araçlarında, alışverişlerinizde, para çekme işlemlerinizde kullanabilirsiniz.
  • Aktif Bank N Kolay Ankara Kart temassız özelliğe sahiptir.

Aktif Bank N Kolay Cüzdan UPT Kart

Aktif Bank ön ödemeli kartlarından olan N Kolay Cüzdan UPT Kart UPT ofislerinde neredeyse kimliğiniz yerine geçer diyebiliriz. Aktif Bank N Kolay Cüzdan Kart’ı UPT merkezlerinde açacağınız bir hesaba bağlayarak talimat ile para yükleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Para çekerken ise N Kolay Cüzdan UPT Kart’ınızda bakiye yok ise, açtırmış olduğunuz UPT hesabından N Kolay Cüzdan UPT Kart’ınıza anında para transferi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Aktif Bank N Kolay Cüzdan UPT Kart’a para yüklemek için yazının başında saydığımız yöntemlerin yanı sıra UPT Merkezleri’nden talimat ile de para yükleyebilirsiniz.

Size uygun kredi kartı çeşitlerine buradan göz atabilirsiniz.