2022 Düğün Paketleri Hakkında Merak Edilenler

2022 Düğün Paketleri Hakkında Merak Edilenler

30 Mayıs 2022 0 Yazar: Şerife Uslu

Düğün Sezonu Açılıyor! Evini yeni kuracak çiftler “Düğün Paketi Nereden Alınır?” Merak ediyor. İşte düğün paketleri hakkında bütün detaylar…

Yeni evlenecek çiftler, düğün paketi modeline karar verirken binlerce ürün arasından karar vermeye çalışmaktadır. Geniş ürün yelpazeleriyle karşı karşıya kalan çiftler, ucuz dügün paketi bulmak konusunda zaman zaman zorluk yaşamaktadır. Ancak yeni evlerinin mobilyalarını, uygun fiyata satın almak isteyen çiftler, düğün paketleri satan firmaları inceleyerek karar vermeye çalışıyor. Burada düğün paketi satın alırken bazı kriterler bulunmaktadır. Bu kriterlerin göz önünde bulundurulması halinde; 2022 düğün paketi modelleri arasından en kaliteli düğün paketini uygun fiyata satın alabileceklerdir.

Düğün Paketi Seçimi Nasıl Yapılır?

Düğün paketine karar verirken her çiftin farklı beklentileri bulunmaktadır. Bu beklentilerin karşılanabilmesi için doğru seçimin yapılmasına dikkat edilmelidir. Düğün paketi seçimi yapılırken ilk önce ev dekorasyonuna karar verilmelidir. Evimin dekorasyonu nasıl olmalı? Sorusuna yanıt verdikten sonra eve ve dekorasyon stiline uygun olan modeller değerlendirilmelidir.

Hangi ev dekorasyonu stili tercih edilecekse ona göre düğün paketi modelleri araştırılmalıdır. Daha sonra da evin ebatları göz önüne alınarak, ev için en uygun olan düğün paketleri değerlendirilmelidir. Bunun yanında günümüz ev dekorasyonu modasında popüler olan; antrasit, kırmızı, krem, bej, turuncu, kahverengi, beyaz gibi renklerden tasarlanan düğün paketlerinin ele alınması en doğrusu olacaktır. Ancak uygun fiyatlı dügün paketi modelleri incelenirken dikkat edilmelidir. Çünkü satın alınacak olan mobilya takımlarının masraflarından kaçarken; kalitesiz ürünlerle karşı karşıya kalma ihtimali bulunmaktadır. Dolayısıyla da güvenilir ve seri üretim yapan mobilya markaları arasından düğün paketleri incelenmeli ve yeni dizaynı yapılacak olan ev için en uygun olan düğün paketine karar verilmelidir.

Düğün Paketi Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’de mobilya sektöründe hizmet veren birçok firma bulunmaktadır. Düğün paketi satın almak isteyen kişiler ise düğün paketi fiyatları konusunda araştırma yapmaktadır. Düğün paketi arayışında olan çiftler adına yaptığımız araştırma sonucunda mobilya piyasasında bulunan bazı düğün paketi modellerinin fiyatlarını değerlendirdik. Elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda düğün paketi fiyatlarının 20.000-80.000 TL arasında değiştiği görülmektedir. Elbette her sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de kalite ile fiyat arasında aynı yönde bir hareket söz konusudur. Satın alınacak olan mobilyaların uzun süreli kullanılması için firma kalitesine dikkat edilmelidir.

Ucuz Düğün Paketi Nereden Alınır?

Ucuz düğün paketi arayışında olan yeni evlenecek çiftler ya da evini yeniden dekore etmeyi planlayanlar dugun paketleri arasından seçim yaparken mobilya markası tercihinin yapılması konusunda kararsız kalmaktadır. Bu açıdan sizler için yaptığımız araştırmada uygun fiyata düğün paketi satışı yapan bir mobilya markasının düğün paketlerine göz attık.

dugun-paketi-gundogdu-mobilya

Gündoğdu Mobilya 2022 Düğün Paketi Modelleri

Düğün paketi satan en uygun fiyatlı mobilya markaları arasında yer alan Gündoğdu Mobilya’nın düğün paketi fiyatları 22,680 TL’den başladığı görülmektedir. Oldukça kaliteli ürünler üreten Gündoğdu Mobilya’nın Düğün Paketleri:

  • Sümela Düğün Paketi
  • Optima Düğün Paketi
  • Empoli Düğün Paketi
  • Fulya Düğün Paketi
  • Rustik Düğün Paketi
  • Hünkar Düğün Paketi
  • Sementa Düğün Paketi
  • Bade Düğün Paketi
  • Carmen Düğün Paketi
  • Lotus Düğün Paketi
  • Oslo Düğün Paketi
  • Lucas Düğün Paketi
  • Torino Düğün Paketi
  • Valencia Düğün Paketi
  • Lotto Düğün Paketi
  • Madrid Düğün Paketi
  • Almira Düğün Paketi olarak satışa sunulmaktadır.

Düğün paketi modelleriyle dikkat çeken Gündoğdu Mobilya’nın düğün paketi içeriklerinde; koltuk takımı, yemek odası, yatak odası mobilyaları yer almaktadır. Düğün paketi modeli ne olursa olsun yeni evlenecek olan çiftlere; karyola ve yatak hediye eden Gündoğdu Mobilya’nın birçok düğün paketi modeli bulunmaktadır. Düğün paketleri içerisinde yer alan; koltuk takımı, yatak odası, ve yemek odası takımı modelleri arasından farklı mobilya kombinasyonları yaparak düğün paketi satın almak isteyenlerin bu imkânı da bulunmaktadır.

Yeni evlerine uygun fiyattan düğün paketi satın almak isteyenlerin ilk tercihi olan Gündoğdu Mobilya’nın, farklı ürün kategorilerinde de ucuz fiyattan satış yaptığı görülmektedir. Uygun fiyata düğün paketi arayanlar için tavsiye ettiğimiz bu mobilya markasının ödeme koşullarına bakacak olursak; bütün ürünlerinde elden 18 ay, kredi kartına 8 ay taksit yapan firmanın ayrıca ING Bank ile 24 ay taksitli alışveriş imkânı sağladığı da görülmektedir.

Gündoğdu Mobilya Mağazaları hakkında iletişim ve adres bilgisi almak için 444 19 85 Müşteri Hizmetleri Hattı üzerinden ulaşım sağlayabilir ya da düğün paketi ürünlerini incelemek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.